Christensen Bakeri
GRESSVIK
Christensen Bakeri ble etablert i 1923 på Rolvsøy, men flyttet allerede i 1927 til Gressvik, hvor bakeriet fortsatt ligger. De første årene ble brødene bakt på kullfyrte og vedfyrte ovner og melsekken på 100 kg ble båret opp til mel lageret i 2. etasje. Bakeriet har vært drevet av familien Christensen helt siden starten. Nå er det 3 generasjon, Tom, som driver bakeriet sammen med kona Unni.
Christensen kom med i Nærbakst i 2013. Bedriften er i dag et moderne håndverksbakeri, der rasjonell drift forenes med gamle baketradisjoner. Christensen Bakeri selger sine bakervarer til dagligvareforretninger, hoteller, sykehus og kantiner i hele Østfold. Spesialitetene FFK Brød, Østfoldbrød og Brimi Kaku er kjent over hele fylket.
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 69 35 16 00