Aasmundsen Bakeri

Aasmundsen Bakeri

FLATDAL

Aasmundsens Bakeri Telemarksbakeren er et lokalt bakeri for hele Telemark. Tidlig hver morgen kjøres varer ut til alle deler av fylket – fra Haukeli til Kragerø. Aasmundsens Bakeri kombinerer rasjonell brødproduksjon med håndverksmessig fremstilling av kaker og spesialprodukter.

Vi har butikker i Seljord, Bø og Notodden. Du kan bestille kaker for henting i våre butikker.

Klikk og hent

Bestselgerne Aasmundsens Skåret Kneipp og Sjøormbrød Skåret, er dominerende innslag i butikkhyller over hele fylket. Bakeriet har også eget konditori, hvor Bløtkaker, Verdens Beste og andre spesialiteter håndlages på bestilling hver natt. Bakeriet ble etablert i 1924 av Aasmund Aasmundsen og ble drevet av familien frem til 2002. I 1980 årene var Aasmundsen en betydelig produsent av fyrstekaker til hele Norge. Aasmundsens Bakeri er en viktig leverandør av bakervarer til dagligvarekjeder, skoler, serveringssteder og kantiner i hele Telemark. Aasmundsens Bakeri ble overtatt av Nærbakst i 2007.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 35 06 53 00